Palvelut

Kaikki palveluiden “myynnistä” saatava tuotto käytetään Nivalan FrisbeeGolfin toiminnan ylläpitämiseen, Nivalan frisbeegolfradan ylläpitämiseen ja frisbeegolfin kehittämiseen alueella.

KIEKKOJEN VUOKRAUS

Pelipaketti sisältää aloittelijaystävälliset Discraftin kiekot: draiverin, midarin ja putterin. Pelipaketin vuokra on 5€. Hukatusta kiekosta perimme 20€. Maksu tilille FI98 1544 3000 1085 35, viestikenttään ”Kiekkovuokra”. Tilaus numerosta 050-590 1469.

VIRKISTYSTILAISUUDET

Nivalan FrisbeeGolf järjestää juuri sinun yrityksellesi tai yhteisöllesi virkistystilaisuuden, sinun aikatauluja ja toiveita vastaamaan.

Frisbeegolf sopii kaikenikäisille, -kokoisille ja -kuntoisille. Et tarvitse aiempaa kokemusta, me kyllä opastamme.

Tilaisuuden sisältö on pääpiirteiltään seuraava (voidaan muokata haluamaksenne)

  • Lajiesittely
  • Sääntöjen ja turvallisuusasioiden läpikäyminen
  • Heittotekniikoiden ja välineiden esittely
  • Leikkimielinen kisa 3-5 hengen ryhmissä

Tilaisuus kestää 2-3 tuntia. Tilaisuuden hinta on 15 € / tunti / henkilö. Osallistujia täytyy olla vähintään neljä. Tilaisuus voidaan järjestää myös Nivalan ulkopuolella, tällöin maksettavaksi tulee myös matkakulut (0,27 €/km).

Huom! Oletko järjestämässä tapahtumaa opiskelijoille tai koululaisille, kysy hinta

Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse 050-590 1469, tai sähköpostitse mika.junttila (ät) kotinet.com

RATASUUNNITTELUT

Teemme myös frisbeegolfratasuunnittelua. Rata suunnitellaan halutulla vaikeusasteella riskit kartoitettuna vuosien lajikokemuksella. Tyylikkäillä ja selkeillä rataopasteilla nostat radan uskottavuutta ja helpotat radan käyttöä. Toteutamme tarvittaessa opasteet ja taulut suunnittelupöydältä valmiiksi fyysiseksi opasteeksi saakka. Referensseinä ovat Nivalan keskustan, Pyssymäen ja Haikaran frisbeegolf radat.