GDPR Rekisteriseloste

1. REKISTERIN NIMI
Jäsenrekisteri

2. REKISTERINPITÄJÄ
Nimi: Nivalan Frisbeegolf ry
Osoite: Niittykuja 3-4 A2, 85500 NIVALA
Mika Junttila, Puh. 0505901469, Email: mika.junttila@kotinet.com
varahenkilönä Ossi Laitinen, Email: nivalafrisbeegolf@gmail.com
Y-tunnus: 3074867-7

3. REKISTERIN TARKOITUS
Listaus yhdistyksen jäsenistä Suomisport palvelussa.

4. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
Rekisteri sisältää yhdistyksen jäsenten yhteystiedot, joita ovat vähintään jäsenen nimi ja sähköpostiosoite. Jäsentyypit ovat aikuinen, nuori- ja kannatusjäsen. Jäsenen tiedoissa on merkintä syntymävuodesta.

5. REKISTERIN TIETOLÄHDE
Tiedot rekisteriin merkitään jäsenen oman ilmoituksen mukaan Suomisport palvelussa.

6. REKISTERIN TIETOJEN LUOVUTUS
Jäsenrekisteristä luovutetaan tietoja Suomen Frisbeegolfliitolle jäsenyhdistysten jäsenmäärän tarkistusta sekä jäsenyyden tarkistusta varten. Jäsenrekisteristä luovutetaan tietoja myös Professional Disc Golf Associationille kilpailulisenssien myöntämistä varten. Yhdistys ei luovuta rekisterissä olevia tietoja suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin, mielipide- tai markkinatutkimukseen taikka muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin ilman hallituksen hyväksyntää tai mikäli jäsen tämän kieltää.

7. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
Yhdistyksen rekisterin tiedot kerätään suljettuun tietokantaan Suomisport palveluun, johon ei ole pääsyä muilla kuin rekisterin ylläpitäjällä.

8. TARKASTUSOIKEUS
Rekisteriin merkitty henkilö voi tarkastaa mitä tietoja hänestä on merkitty yhdistyksen jäsenrekisteriin. Tietojen tarkastuspyyntö on esitettävä kirjallisesti yhdistyksen hallitukselle.

9. REKISTERISSÄ OLEVIEN TIETOJEN KORJAAMINEN
Yhdistyksen jäsenten tulee itse ilmoittaa tietojensa muuttumisesta yhdistyksen jäsenrekisterinhoitajalle varmistaakseen jäsentiedotteiden toimituksen oikeaan osoitteeseen.
Mikäli kohdan 8 tietojen tarkastuksessa on löytynyt huomautettavaa, oikaistaan, poistetaan tai täydennetään rekisterissä olevat tiedot välittömästi.

Nivalassa 1.1.2020

Nivalan Frisbeegolf hallitus